Curatenie BIO

Descriere proces

Echipa Turbo Bio Clean doreste sa le fie alaturi si celor care din motive de sanatate nu pot fi expusi la produsele conventionale de curatenie sau clientiilor care isi doresc o alternativa la curatenia traditionala. Astfel, noi am investit in achizitionarea de produse certificate eco/bio si dorim sa le facem cunoscute pe cateva dintre cele pe care le folosim cel mai des.

Otet din Alcool Alb pentru Menaj

Produsul este un otet provenit din alcool alb, din cereale, folosit in menaj si certificat bio. Este eficient in indepartarea calcarului, se descurca excelent in curatarea vitrinelor si ofera stralucire sticlei, argintului. De asemenea, dezinfecteaza aproape orice tip de suprafata din casa cum ar fi: aparate de uz casnic, toalete, bucataria, baia si ne ajuta si la eliminarea mucegaiului. Calitatea superioara a produsului il face sa fie pe lista noastra de produse favorite.

Solutie pentru Toaleta cu Ulei de Pin

Produsul vine cu un continut de 96% ingredinate naturale, eficienta in curatarea depunerilor din toaleta, aroma naturala de pin inlocuieste mirosurile neplacute, iar suprafetele raman stralucitoare si cu o aroma de prospetime. Formula sa este complet biodegradabila. Nu contine parabeni, SLS, EDTA & NTA, fosfati, sulfati, petrochimice, ftalati, fenoli, formaldehida. Este complet biodegradabil, lupta cu germenii agresivi si previne dezvoltarea bacteriilor.

Solutie pentru Desfundare Tevi

Solutia biologica pentru desfundarea tevilor de canalizare, desfunda, curata si dezodorizeaza chiuvetele, cazile, toaleta, conductele, tevi, chiuvete. Produsul se descurca excelent in mentinerea scurgerii in stare buna, elimina sapunul, grasimea si reziduurile organice. Solutia are ca scop descompunerea materiei organice in mod biologic. Nu are acid sau soda caustica. Nu ataca plasticul, cromul sau alte metale. Nu este daunator pentru fosele septice.

Vrei sa stii mai multe?

Trimite-ne un e-mail si te vom contacta in cel mai scurt timp.

Alternativa la Curatenia Clasica

Folosim produse bio, eco-friendly. Toate serviciile oferite de noi in varianta traditional sunt disponibile si in varianta BIO

Produsele folosite nu au in componenta lor compusi cancerigeni, substante chimice sau alte elemente ce pot pune in pericol sanatatea.

Ingredientele active curata fara sa deterioreze suprafetele, si nu raman impregnate in acestea. Deasemenea ele sunt delicate cu mediul inconjurator.

Reducerea poluarii aerului cauzate de particulele daunatoare din produsele cu compusi chimici, care pot patrunde in rezervele de apa.

Curatenie etica, hipoalergenica si delicata cu mediul inconjurator, fiind sigur pentru acasa si prevenind poluarea acestuia.

Consultanta gratuita

Contacteaza-ne pentru o oferta personalizata.