Curatenie de Intretinere

Curatenia de Intretinere vs. Curatenia Generala

Intretinerea are loc dupa ce locul a fost curatat in detaliu in urma unei interventii de curatenie generala. Acest tip de curatenie are caracter repetitiv in functie de nevoile clientului, tipului de spatiu si alte aspecte. Putem stabili frecventa sedintelor de comun acord.

Beneficiile clientului

Curatenia de intretinere acasa, la birou sau in orice spatiu comercial reprezinta o necesitate.

Intr-o companie, curatenia de intretinere influenteaza perceptia partenerilor de afaceri si clientilor asupra standardelor dumneavoastra. In plus, un mediu de lucru curat ajuta la creativitate, productivitate, o mai buna satisfactie la locul de munca.

Iar cand vine vorba de spatiul de locuit, tipul acesta de interventie este necesar pentru a va proteja de multiplele cauze care pot duce la deterioarea sanatatii. Stim ca timpul este redus si ca de multe ori altele sunt prioritatiile, asa ca noi ne-am specializat in a ii ajuta pe clientii nostri sa se bucure de timpul lor liber si sa lase ingrijirea casei/locului de munca in grija noastra.
Lasati grija curateniei de intretinere pe seama echipei noastre care va propune varianta conventionala de curatenie sau varianta de curatare cu produse certificate bio. Dorim o colaboare cat mai placuta asa ca o sa incercam sa raspundem nevoilor dumneavoastra cu fiecare ocazie si sa fim flexibili programului pe care-l aveti.

Vrei sa stii mai multe?

Trimite-ne un e-mail si te vom contacta in cel mai scurt timp.

Spatii si Birouri Comerciale

Stergerea prafului de pe toate obiectele

Inlocuirea sacilor menajeri

Spalat pardoseli, de la parchet pana la marmura

Aerisirea si odorizarea tutoror incaperilor

Consultanta gratuita

Contacteaza-ne pentru o oferta personalizata.