Blog

Petele de cafea indepartate rapid

Petele de cafea îndepărtate rapid

Petele de cafea pot aparea orican pentru ca aveasta bautura ne insoteste in foarte multe momente ale vietii! Sunteti tristi sau veseli? Bifati o reusita sau aveți o problema? Va relaxati sau sunteti pe fuga? Asa este ca in toate aceste situatii sunteti insotiti de o cafea? Conform statisticilor, peste 75% din populatia din mediul urban consuma cafea, iar la nivelul tarii noastre avem un consum de peste 7 kg de cafea pe locuitor. In acest ritm este normal sa ne confruntam și cu petele provocate de licoarea miraculoasa…care ne insoteste din ce in ce mai des in ultimii 30 de ani. Insa nu va faceti griji, petele de cafea pot fi indepartate rapid.

Din pacate petele provocate de cafea nu sunt chiar asa de placute precum cafeaua in sine. De cele mai multe ori nu aveti la indemana produse speciale de curatare pentru ca micile accidente care includ cafeaua se petrec in afara spatiului casnic. Mai exact la birou, in centre comerciale unde toata lumea se grabeste sau in cafenele unde suntem distrati si distrasi. Iata cum puteti indeparta rapid si cu ce aveti la indemana petele de cafea daca va aflati in una din situatiile enumerate mai sus. Mentionam ca cele mai mari sanse sa scapati de petele de cafea este sa actionati in primele 10-15 minute:

Petele de cafea, indepartate rapid cu apa ai sare

APA RECE: Primul pas și cel mai la indemana este apa rece. Atentie! Miscarile trebuie sa fie de tamponare nu circulare, iar apa neaparat rece deoarece apa calda fixeaza pata nu o indeparteaza.

APA MINERALA: Daca sunteti la restaurant turnati apa minerala pe pata si tamponati cu un servetel.

SAREA: Daca va aflati intr-un bar unde avetii sare la indemana, nu ezita sa o folositi. Presarati cat mai multa sare pe pata astfel incat sa patrunda in material. Dupa aceea freacați insistent pata cu un prosop de hartie. Uneori nu va reduce total pata, dar cu siguranta nu va mai fi atat de vizibila.

Petele de cafea, indepartate rapid cu…alta licoare

BEREA: Te-ai patat cu cafea? Comanda o bere si toarna din ea pe pata. Freaca bine cu un prosop de hartie si gata pata!

Petele de cafea, indepartate rapid cu servetele umede pentru bebelusi

Daca sunteti mamica sau pur si simplu preferati servetelele pentru bebelusi, atunci aveti una dintre cele mai puternice arme impotriva petelor de cafea. Servetelele umede pentru bebelusi au capacitatea sa absoarba atat lichidul cat si pata.

Oferim consultanta gratuita…pentru orice pata

Daca nu va descurcati cu petele de cafea puteti sa ne contactati cu incredere atat pentru ele, cat si pentru alte servicii: curatenie generala intretinere, curatenie dupa constructor, curatenie dupa evenimente, curatenie bio. Oferim consultanta gratuitta in alegerea serviciilor potrivite, iar pentru mai multe detalii va invitam pe facebook si pe site-ul nostru unde va puteti programa, afla detalii despre preturi sau abonamente, ori pur si simplu doriti sa aflati lucruri si trucuri practice despre curatenie.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Vrei sa stii mai multe?

Trimite-ne un e-mail si te vom contacta in cel mai scurt timp.

Consultatie gratuita

Contacteaza-ne pentru o oferta personalizata.