Blog

Ce sa faceti si sa nu faceti pentru o curatenie de nota 10

Ce sa faceti si sa nu faceti pentru o curatenie de nota 10

Pentru a scurta timpul pe care il alocati curateniei, inainte de toate trebuie sa va creati o rutina pentru a pastra ordinea. In urmatoarele randuri o sa vedem 10 trucuri, ce sa facem si ce sa nu facem pentru o curatenie de nota 10. 

Ce sa NU faceti pentru o curatenie de nota 10

  1. NU folositi ustenile murdare pentru a face curat. In afara de faptul ca imprastiati microbii o sa imprastiati si mirosurile neplacute.
  2. NU puneti haine sau prosoape umede in cosul de rufe.
  3. NU lasati vase murdare pe masa si nici in chiuveta. Acestea se vor curata mult mai greu si vor atrage mirosuri neplacute sau chiar insect.
  4. Nu intrati incaltati in casa. Pe langa bacteriile pe care nu le vedeti,  aduceti in casa si praf si mizerie.
  5. NU tineti hartiile precum facturi, documente, ziare imprastiate prin casa. Primul pas in mentinerea curateniei este ordinea.

Ce sa faceti pentru o curatenie de nota 10

  1. Mentineti ordinea in casa incepand de la aranjarea patului, depozitarea hainelor pana la aranjarea vaselor in sertarele corespunzatoare. Acest lucru v ava ajuta sa faceti curatenie mai repede.
  2. Pastrati cosul de gunoi curat. Pentru a inlatura mirosurile neplacute puneti in el o lamaie.
  3. Cuptorul cu microunde se curata rapid daca puneti intr-un vas zeama de la o lamaie si putina apa. Porniti cuptorul 3 minute si apoi trebuie doar sa inlaturati surplusul cu o laveta umeda.
  4. Mirosul din frigider poate fi inlaturat daca puneti o ceasca de cafea boabe in interior. Aceasta trebuie schimbata la o luna.
  5. Scamele si firmiturile de pe fotolii si canapea pot fi indepartate rapid cu o rola pe care este bine sa o aveti mereu la indemana.

Turbo BIO Clean, curatenie profesionala

Daca aveti nevoie de ajutor pentru curatenia generala si de intretinere, curatenie dupa constructor, curatare tapiterii, machete, covoare, interio masina ne gasiti in Judetele Bucuresti, Ilfov, Dambovita, Brasov, Prahova si ArgesPrestam servicii de curatenie profesionala in mediul privat (apartmente, case), cat si in mediul industrial (birouri, show-roomuri, spatii comerciale, cabinete medicale, scoli, afterschool-uri, farmacii, etc).

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Vrei sa stii mai multe?

Trimite-ne un e-mail si te vom contacta in cel mai scurt timp.

Consultatie gratuita

Contacteaza-ne pentru o oferta personalizata.