Blog

Servicii profesionale de igienizare pentru hoteluri

Servicii profesionale de igienizare pentru hoteluri

Oferim servicii de igienizare pentru hoteluri! Printre sectoarele care si-au reluat activitatea de la data de 15 mai se numara si hotelurile care nu au restaurant sau fara ca acestea sa fie puse in functiune. Pentru a-si incepe activitatea cei care activeaza in acest domeniu trebuie sa respecte reglementari special referitoare la igienizarea camerelor. Servicii profesionale de igienizare pentru hoteluri pot oferi firmele de curatenie sau chiar echipa hotelului respectiv daca este bine pregatita atat din punct de vedere al informatiilor, cat si al aparaturii.

In afara de curatenia uzuala, personalul angajat sau firma colaboratoare pentru servicii de curatenie trebuie sa igienizeze camerele atat inainte, cat si dupa fiecare client. Masurile de igiena incep de la personalul auxiliary care trebuie sa respecte normele uzuale impuse precum purtarea mastii, a manusilor, dezinfectarea mainilor, iar acolo unde situatia o impuune sa detina si alte echipamente.

Personalul hotelului trebuie sa comunice clientilor normele impuse si sa vegheze la respectarea lor. In cazul clientilor, acestia trebuie sa se supuna normelor generale de igiena, dar si a celor special impuse de hotelul respectiv cum ar fi purtarea papucilor de unica folosinta, eliminarea platilor cash, etc.

In aceasta perioada curatenia si igienizare trebuie facute mult mai des. In unele situatii hotelul poate avea personalul necesar efectuarii acestor proceduri, iar alteori pot contacta o firma de curatenie profesionala care detine atat produse cat si aparatura profesionala, dar si personal experimentat.

In hoteluri trebuie sa igienizati suprafetele din camere, dar si de pe holuri, receptie, sa fie montate dispensere cu dezinfectant si ca masura suplimentara purtarea papucilor de unica folosinta inca de la intrare este mai mult decat indicata, etc. De asemenea liftul, balustradele, clantele trebuiesc dezinfectate constant. Pe langa igienizarea uzuala cu clor pentru pardoseala si sanitare si cu alcool sanitar pentru celelalte suprafete, putem opta pentru o igienizare profesionala efectuata cu produse special si aparatura profesionala precum aspiratoarele cu abur ce poate ajunge pana la 200 de grade si este extrem de eficient impotriva bacteriilor si a virusilor.

Turbo BIO Clean, servicii profesionale de igienizare pentru hoteluri

Turbo Bio Clean este o firma ce ofera servicii profesionale de curatenie si igienizare in Judetele Bucuresti, Ilfov, Dambovita, Brasov, Prahova si Arges. Ne adresam segmentului civil – case, vile, apartamente, cat si celui industrial – birouri, show-roomuri, spatii comerciale, cabinete medicale, scoli, afterschool-uri, farmacii. Turbo BIO Clean vine in ajutorul dumneavoastra cu servicii profesionale de curatenie si ifienizare, cu aparatura de ultima generatie si cu pachete atractive.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Vrei sa stii mai multe?

Trimite-ne un e-mail si te vom contacta in cel mai scurt timp.

Consultatie gratuita

Contacteaza-ne pentru o oferta personalizata.