Blog

Este nevoie de o firma de curatenie?

Este nevoie de o firma de curatenie

Este nevoie de o firma de curatenie? Cat de des, dar mai ales de ce? Multi ne intrebam care este scopul unei firme de curatenie si cand ar fi cazul sa apelam la astfel de servicii, pana la urma si noi facem acelasi lucru zilnic, saptamanal, mai rar sau mai des, fiecare dupa necesitati si dupa modul in care stie sa pastreze curatenia. Asadar, ce ofera in plus o firma de curateneie? Iata mai jos cateva puncte in plus pe care le are o firma de curatenie!

Aparatura profesionala

Principalele diferente intre o firma de curatenia si curatenia uzuala, o reprezinta in primul rand aparatura profesionala utilizata. Sa luam exemplu aspiratoarele pe baza de abur a caror temperatura poate ajunge pana la 200 grade. Acestea reusesc sa curete si cele mai dificile pete si sa elimine pana la 99% din bacterii si microbi. Oare cati dintre noi avem asa ceva acasa? Sunt aparate scumpre care nu se folosesc pentru uzul casnic sau zilnic si nu ar merita o asemenea investitie.

Produse profesionale

Produsele pe care le foloseste o firma de curatenie sunt speciale, unele chimice, iar altele bio, insa pe majoritatea nu le gasim in comert plus ca intervine din nou factorul economic. De exemplu, atunci cand curatati canapeaua, nu merita sa investiti in solutii scumpe de care aveti nevoie o data pe an, pe urma sa expire.

Personal cu experienta

Experienta personalului care face curatenia isi spune cuvantul de fiecare data! Sunt oameni care se lovesc zi de zi de situatii care tin de curatenie si au mai multa rapidate, dar si o atentie sporita la detalii.

Siguranta

In ceea ce priveste siguranta, inainte de a contacta o firma de curatenie o putem verifica pe internet, putem sa vedem si sa verificam recenzii, si multe alte instrumente pe care le avem la dispozitie in aceasta situatie. In cele mai multe cazuri exista o procedura de predare a obiectelor sau de un contract.

Este nevoie de o firma de curatenie?

Asadar, avand in vedere diferentele intre curatenia uzuala si cea realizata de o firma specializata, putem spune ca acest lucru, adica frecventa si situatia cand este nevoie de o firma de curatenie, depinde de la situatie la situatie in functie de cativa factori: cat de numeroasa este familia (sau firma) unde realizam curatenia, cat de ordonati sunt membrii, daca sunt persoane alergice si trebuie realizata cu produse speciale si mult mai des, daca mediul este unul predispus la praf, daca exista animale de companie in casa, etc.

Turbo BIO Clean, ajutor cand este nevoie de o firma de curatenie

Cand este nevoie de o firma de curateniee acasa ori la serviciu, Turbo BIO Clean va sta la dispozitie. Oferim servicii profesionale de CURATENIE si IGIENIZARE pentru birouri, show-roomuri, spatii comerciale, cabinete medicale, scoli, afterschool-uri, farmacii, case, vile, apartamente, etc. Printre serviciile pe care le ofera se numara: curatenia generala si de intretinere, curatenia dupa constructor si dupa evenimente, curatare tapiterie (canapele, fotolii, auto). Echipa Turbo Bio Clean se poate deplasa pentru serviciile oferite în Bucuresti, Ilfov, Dambovita, Brasov, Prahova si Arges.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Vrei sa stii mai multe?

Trimite-ne un e-mail si te vom contacta in cel mai scurt timp.

Consultatie gratuita

Contacteaza-ne pentru o oferta personalizata.