Blog

Curatenie rapida in 5 pasi

curatenie rapida in 5 pasi.

Curatenie rapida in 5 pasi

Cu toate ca timpul nu ne permite de fiecare data, noi dorim sa bifam cat mai multe reusite in fiecare zi. Si de ce sa nu recunoastem, mentinerea unei case curate zi de zi este o adevarata aventura. Multora nu ne place sa facem curat, dar ne place sa avem o casa ordonata sau un birou armonios. Ne dorim aceste lucruri pentru ca stim, constient sau nu, ce beneficii ne aduce un mediu curat, aerisit si ordonat. Acest aspect aparent banal va contribui considerabil la sanatatea noastra fizica si psihica, va aduce armonie si echilibru, creativitate si concentrare. Mai jos o sa va spunem cum sa faceti curatenie rapida in 5 pasi.

1. Fa ordine zilnic si nu lasa lucrurile aruncate prin casa.

Primul pas din seria  curatenie rapida in 5 pasi incepe cu ordinea. Chiar daca ai podeaua impecabila, niciun fir de praf pe mobila si perdelele apretate, nimeni nu observa acest lucru daca in casa ta este dezordine. In schimb, daca patul nu este facut, ai haine aruncate pe langa cosul de rufe, paturi lasate pe canapea si mai ales vase murdare in chiuveta, atunci sigur chiar si una din aceste imagini va eclipsa toatal curatenia din incapere.

2. Sterge periodic anumite zone predispuse la pete

Nu astepta sa vina ziua de curatenie pentru a sterge blatul din bucatrie sau cada. Sunt anumite zone din casa care necesita o curatare efectuata mai des fata de altele pentru ca si utilizarea lor este mult mai frecventa, in plus daca nu le cureti la timp este posibil sa depui efort dublu la final. Mai rau, acestea ar putea sa se degradeze.

3. Baga la spalat si calca regulat

Fa-ti un obicei din a calca imedidat dupa ce hainele s-au uscat, Astfel, vei evita sa pierzi o zi calcand sau sa porti haine nepotrivite  pentru ca nu ai avut timp sa calci. Acelasi lucru este valabil si pentru spalat. Aceste doua obiceiuri merg mana-n mana si in situatii positive si in cele negative.

4. Fa curat in fiecare camera, nu in toata casa simultan

Nu te apuca de toata casa odata sa faci curat. Atunci cand incepi curatenia, fa-o din interior spre exterior. Nu iti irosi energia alergand dintr-o camera in alta si ia fiecare incapere in parte. Daca in interiorul sertarelor este dezordine risti ca la prima cautare sa-ti cada continutul pe jos si practice ai muncit degeaba.

5. Sterge praful, geamurile si podeaua macar o data pe saptamana

O curatenie rapida in 5 pasi se incheie cu atentia la detalii. Nu uita sa stergi praful, geamurile si sa aspiri macar o data pe saptaman. Daca nu vei reusi sa faci pasii anteriori, adica ordinea in locuinta, spalatul si calcatul sau stersul zonele predispuse la pete, sigur nu vei reusi nic aceasta performanta. Asta ar insemna sa lasi toata curatenia intr-o singura zi.

Turbo BIO Clean, servicii profesionale de curatenie

Daca o curatenie rapida in 5 pasi nu este ceea ce aveti nevoie, va invitam sa ne contactati pentru o curatenie generala. La o anumita perioada de timp chiar este indicat sa efectuati o curatenie amanuntita. Frecventa depinde de mai multe aspecte precum cati membrii sunt in familie, ce varste au, cat timp petrec acasa sau cat de ordonati sau dezordonati sunt. Nu uitati de contextul actual si igienizati.

Turbo BIO Clean ofera servicii profesionale de CURATENIE si IGIENIZARE pentru birouri, showroom-uri, spatii comerciale, cabinete medicale, scoli, afterschool-uri, farmacii, case, vile, apartamente, etc. Printre serviciile pe care le oferim se numara: curatenia generala si de intretinere, curatenia dupa constructor si dupa evenimente, curatare tapiteriei (canapele, fotolii, auto). Ne gasiti in Bucuresti, Ilfov, Dambovita, Brasov, Prahova si Arges.c

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Vrei sa stii mai multe?

Trimite-ne un e-mail si te vom contacta in cel mai scurt timp.

Consultatie gratuita

Contacteaza-ne pentru o oferta personalizata.