Blog

5 pasi pentru curatenia de toamna

5 pasi pentru curatenia de toamna

5 pasi pentru curatenia de toamna de nota 10! Iata cum sa faci curat rapid si eficient in 5 pasi, pentru o trecere armoniaoasa intre sezonul cald si cel rece! Dar la ce se refera de fapt aceasta expresie, „curatenia de toamna”? Atunci cand spunem ca facem curatenie de toamna, in realitate ne referim la trecerea de la vara la iarna.

Este timpul sa pregatim asternuturile, sa le inlocuim pe cele subtiri cu unele groase precum pilote sau paturi, hainele pentru vremea rece trebuie si ele scoase din dulapuri, la fel si incaltamintea. Orice astfel de swich implica si ceva dezordine. In bucatarie sa nu uitam de seturile de picnic care vor sta cuminti in sertarele indepartate pana la vara viitoare. La fel si seturile de plaja si accesoriile precum umbrela, palariile, sezlonguri sau salteaua de apa. In fata lor vor astepta sa fie scoase in curand pomul de craciun, globuletele si decoratiunile de iarna, iar in debara borcanele de zacusca de anul trecut vor fi inlocuite cu unele proaspete.

Cei 5 pasi pentru curatenia de toamna propusi de Turbo Bio Clean

Arunca ce nu mai folosesti

Incepem cei 5 pasi pentru curatenia de toamnaIa cu aruncatul lucrurilor nefolositoare! Ia pe rand fiecare camera si strange lucrurile specifice anotimpului cald. Din baie aduna uleiurile, cremele si prosoapele pentru plaja. Arunca-le pe cele care vor expira pana in vara anului viitor, prosoapele pune-le la spalat, iar apoi depoziteaza-le intr-un loc indepartat unde sa astepte pana la vara viitoare. Procedeaza la fel cu fiecare camera, unde vei gasi lucruri nefolositoare pentru anul viitor, arunca-le sau doneaza-le!

Strange hainele si incaltamintea de vara

Imediat ce se racoreste poti strange slapii, sandalele, rochiile sau pantalonii scurti. Ai grija sa fie curate. Apoi scoate tinutele de toamna-iarna, baga-le la spalat, calca-le si sunt gata de purtare. Daca ai lucruri pe care nu le mai folosesti, nu aglomera spatiul inutil, doneaza-le, arunca-le sau daca sunt in stare buna, de ce nu, le poti chiar vinde!

Pregateste lenjeria groasa

Continuam cei 5 pasi pentru curatenia de toamna cu asternuturile! Lenjeria subtire nu mai are intrebuintare atunci cand vremea se raceste, asa ca dispare si ea din uz pentru o perioada. Paturile pufoase si pilotele vor fi vedetele de acum si vor deveni din ce in ce mai groase pe masura ce ne apropiem de iarna! Pentru o mai buna organizare, le puteti strange pe toate lenjeriile de vara si depozita intr-un alt loc sau in spatele celor de iarna.

Debaraua si camara

Sunt locurile cu cele mai mari schimbari in functie de anotimpuri. Orice astfel de schimb implica si ceva dezordine. Seturile de picnic vor sta cuminti in sertarele indepartate pana la vara viitoare. La fel si seturile de plaja si accesoriile precum umbrela, palariile, sezlonguri sau salteaua de apa. In fata lor vor astepta sa fie scoase in curand pomul de craciun, globuletele si decoratiunile de iarna, iar in debara borcanele de zacusca de anul trecut vor fi inlocuite cu unele proaspete.

Curata in detaliu geamurile, sub mobila si sertarele

Incheiem cei 5 pasi pentru curatenia de toamna cu interioarele si detaliile! Pentru ca totul sa se incheie cu bine, fa-ti ritualul tau de curatenie obisnuit si incheie cu detalii precum geamurile, locurile de sub mobila si curatarea sertarelor.

Turbo Bio Clean, ajutor la curatenia de toamna

Turbo BIO Clean ofera servicii profesionale de CURATENIE si IGIENIZARE pentru birouri, showroom-uri, spatii comerciale, cabinete medicale, scoli, afterschool-uri, farmacii, case, vile, apartamente, etc. Printre serviciile pe care le oferim se numara: curatenia generala si de intretinere, curatenia dupa constructor si dupa evenimente, curatare tapiterie (canapele, fotolii, auto). Ne gasiti in Bucuresti, Ilfov, Dambovita, Brasov, Prahova si Arges.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Vrei sa stii mai multe?

Trimite-ne un e-mail si te vom contacta in cel mai scurt timp.

Consultatie gratuita

Contacteaza-ne pentru o oferta personalizata.