Blog

10 sfaturi pentru intretinerea lenjeriei

10 sfaturi pentru intretinerea lenjeriei

O sanatate de fier porneste de la o curatenie pe masura! Ideal ar fi sa incepem curatenia din dormitor, mai exact din pat, locul in care ne odihnim si ne reface energia. Poate parea banal, dar lenjeria joaca un rol esential in sanatatea noastra. Ganditi-va doar ce inseamna sa ai insomnii sau un somn neodihnitor. Pentru a veni in sprijinul dumneavoastra, vedeti mai jos 10 sfaturi utile pentru curatarea si intretinerea lenjeriei.

10 sfaturi pentru intretinerea lenjeriei

  1. Schimbatati lenjeria cel putin o data pe saptamana!
  2. Spalati lenjeria noua inaininte de a o folosi pentru a deveni mai catifelata, dar si pentru ca in procesul de productie nu putem sa stim cu ce substante a fost tratata sau in ce mediu a stat!
  3. Pentru o viata cat mai lunga a lenjeriei si culori proaspete, evitati clorul! Il puteti inlocui cu zeama de lamaie si anumiti detergenti mai puternici, insa mai rar!
  4. Curatati imediat petele! Daca nu actionati la timp, petele se invechesc si se scot mult mai greu!
  5. Nu suparaincarcati masina de spalat si nu folositi un program cu multe rotatii sau uscare totala. Exista riscul sa intre la apa si se sifoneaze extrem de mult incat cu greu ii mai puteti reda aspectul neted.
  6. Temperatura indicata de spalare a lenjeriei este de maximum 60 grade.
  7. Pernele fac si ele parte din acest capitol si este bine de stiut ca acestea trebuiesc inlocuite dupa 1 an, iar in cursul anului spalate in functie de eticheta (fulgi, sintetice, spuma, etc).
  8. Depozitati lenjeria intr-un mediu uscat pentru ca este foarte sensibila la umezeala si cu greu mai poate fi scos mirosul neplacut.
  9. Aveti grija la rufele pe care le bagati in masina de spalat, alaturi de lenjerie, sa nu se decoloreze sau sa prinda scame.
  10. Pilotele pot fi si ele spalate dar in masini care au o capacitate mai mare de 7 kg.

Turbo Bio Clean – servicii profesionale de curetenie

Turbo BIO Clean ofera servicii profesionale de CURATENIE si IGIENIZARE pentru birouri, showroom-uri, spatii comerciale, cabinete medicale, scoli, afterschool-uri, farmacii, case, vile, apartamente, etc. Printre serviciile pe care le oferim se numara: curatenia generala si de intretinere, curatenia dupa constructor si dupa evenimente, curatare tapiterie (canapele, fotolii, auto). Ne gasiti in Bucuresti, Ilfov, Dambovita, Brasov, Prahova si Arges.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Vrei sa stii mai multe?

Trimite-ne un e-mail si te vom contacta in cel mai scurt timp.

Consultatie gratuita

Contacteaza-ne pentru o oferta personalizata.