Blog

Turbo Bio Clean – in top 20 firme de curatenie

Turbo Bio Clean - in TOP 20 firme de curatenie din tara

Turbo Bio Clean – in top 20 firme de curatenie! Anul 2020 a fost unul intens pentru echipa Turbo Bio Clean. Pe de-o parte din cauza provocarilor care au venit la pachet cu pandemia, pe de alta parte datorita reusitelor si modului in care am depasit aceste teste. Ne-am facut prieteni noi care au apelat la serviciile noastre fie pentru acasa, fie pentru locul de munca si am legat colaborari stranse cu diversi partenei. Printre colaborarile care ne-au marcat intr-un mod pozitiv evolutia noastra in 2020, se numara si necesit.ro.

Turbo Bio Clean – in top 20 firme de curatenie din tara

Echipa noastra a primit cu bucurie premiul conform caruia suntem in primele 20 de firme de curatenie din tara, clasament realizat pe baza recomandarilor clientilor in decursul anului 2020. Acest premiu reprezinta incununarea eforturilor noastre si confirmarea ca ceea ce facem este bine.

Managerul Turbo Bio Clean – Marina Badea va multumeste tuturor, in numele echipei, pentru increderea acordata si pentru recomamdari!

Iata ce spun clientii care au facut recomandari pe necesit.ro

,,Pentru curatenie generala intr-un apartament i-am ales pe cei de la Turbo Bio Clean.

 Sunt foarte multumita de serviciile oferite. Sunt seriosi, profesionisti, amabili. Voi mai apela la serviciile lor.” – Dna. Diana B.

Iata ce spune managerul necesit.ro

„Sunt excelenti la servicii de curatenie, astfel incat recunoasterea Top 20 profesionisti din 2020 nu este o surpriza! Suntem bucurosi sa colaboram cu astfel de companii harnice si dedicate. Felicitari!”

Puteți verifica aici toate companiile care fac parte din Topul 20 furnizori din 2020 pe Necesit.ro! https://www.necesit.ro/…/topul-celor-20-de…

Turbo Bio Clean – servicii de curatenie

Turbo BIO Clean ofera servicii profesionale de CURATENIE si IGIENIZARE pentru locuinte, birouri, showroom-uri, spatii comerciale, cabinete medicale, scoli, afterschool-uri, farmacii, case, vile, apartamente, etc. Printre serviciile pe care le oferim se numara: curatenia generala si de intretinere, curatenia dupa constructor si dupa evenimente, curatare tapiterie (canapele, fotolii, auto). Ne gasiti in Bucuresti, Ilfov, Dambovita, Brasov, Prahova si Arges.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Vrei sa stii mai multe?

Trimite-ne un e-mail si te vom contacta in cel mai scurt timp.

Consultatie gratuita

Contacteaza-ne pentru o oferta personalizata.