Blog

4 tipuri de curatenie indicate vara

4 tipuri de curatenie indicate vara

Iata mai jos 4 tipuri de curatenie indicate vara. Cele mai indicate, dar si cautate servicii de curatenie pe timpul verii sunt cele care implica aerisirea din plin a locuintei, cum ar fi curatenia dupa constructor, curatenia care implica ulterior uscarea, cum ar fi spalarea tapiteriei, a covoarelor, mochetelor si a tapiterii auto, dar si curatarea zonelor din exterior precum terasele si gradinile in special pavelele si pardoselile aflate in exterior si sunt supuse murdariei mult mai des decat cele din interior.

4 tipuri de curatenie indicate vara – mochetele si covoarele

Turbo BIO Clean foloseste pentru curatarea mochetelor si a covoarelor, aspiratorul cu abur de injectie/extractie care permite curatarea in profunzime a tesaturilor si igienizarea lor. Acesta are rolul de a curatat in profunzime suprafata, scoate petele dificile si puterea aburului ajuta la igienizare.

4 tipuri de curatenie indicate vara – tapiteriile si interioarelor auto

Pe langa igienizare si curatare, utilizarea sistemului de injecție – extracție sau cu abur ajuta si la uscarea rapida a tesaturilor dupa ce au fost spalate, iar uscatorul este potrivit atat pentru tesaturi casnice cat si pentru tesaturile auto  eliminand si mirosurilor neplacute din tesaturi.

4 tipuri de curatenie indicate vara – terasele si gradinile

La fel de cautata in timpul verii este si curatarea terselor in special a pardoselii, zona exterioara fiind mult mai expusa la murdarie. Printre aparatele profesionale de curatenie folosite in acest sens, se numara monodiscul  care are rolul de a curata in profunzime atat suprafetele, cat si rosturile.

Curatenia dupa constructor

Vara este sezonul renovarii locuintelor sau mutarilor la casa noua. Tocmai de aceea venim in intampinarea clientilor cu serviciul de curatenie dupa constructor, care include printre altele si: indepartarea resturilor de vopsea, var si ciment de pe tocuri, ferestre, usi, calorifere, indepartarea etichetelor lipite pe geamuri, rame, tratarea suprafetelor din lemn, sticla, aluminiu, inox, curatarea corpurilor de iluminat, a prizelor si intrerupatoarelor. Curatenia dupa constructor necesita o atentie sportita, tocmai de aceea o echipa profesionista executa operatiunile de curatenie dupa constructor cu utilajele si solutiile de curatare potrivite si elimina acest risc al imbolnavirii.

Turbo BIO Clean, servicii profesionale de curatenie

Turbo BIO Clean vine in ajutorul dumneavoastra cu servicii profesionale de curatenie si cu aparatura de ultima generatie. Printre serviciile oferite de Turbo BIO Clean mai amintim si: curatenie generala, curatenie de intretinere si curatenie dupa evenimente, care pana acum era si ea la mare cautare, insa momentan contextual nu permite organizarea de evenimente. Turbo BIO Clean ofera servicii profesionale de curatenie in Arges, Bucuresti, Ilfov, Prahova, Dambovita si Brasov.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Vrei sa stii mai multe?

Trimite-ne un e-mail si te vom contacta in cel mai scurt timp.

Consultatie gratuita

Contacteaza-ne pentru o oferta personalizata.