Blog

Curatenia dupa constructor

Curatenia dupa constructor

Curatenia dupa constructor este un tip de curatenie care necesita o atentie sporita. Materialele folosite atunci cand renovam sau construim reprezinta un pericol pentru sanatate mai ales pentru cei cu probleme de sanatate specifice cailor respiratorii.

Te bucuri ca ai terminat de renovat sau ca te-ai mutat la casa noua? Mai ai un hop de trecut: curatenia dupa constructor! Aceasta curatenie trebuie facuta temeinic mai ales daca ne gandim ca in unele zone vom monta corpuri de mobila fixe sau foarte grele, iar acolo unde vor fi ele puse vom curata mult mai rar decat in alte locuri.

Primul pas si cel mai important in curatenia dupa constructor este sa eliberati spatiul de moloz, dupa care sa maturati pentru a strange resturile de dimensiuni medii. Abia dupa ce ati maturat puteti trece la aspirat chiar de mai multe ori. Ideal ar fi sa incepeti sa curatati de sus in jos, adica de la tavan catre podea. Folositi o carpa umeda pentru a sterge pereti de prafi. Doar asa veti fi siguri ca praful de pe ei a fost eliminate complet.

Abia dupa acest finish general puteti sa treceti la detalii precum stropii de vopsea, ulei, curatarea geamurilor si a usilor, a instalatiilor, prizelor si intrerupatoarelor. Incheiati aceasta etapa a curateniei cu spalarea podelei. Lasati sa treaca ceva timp, minimum 3 ore si verificati daca s-a mai depus praf. Daca aveti praf pe podea inseamna ca ar trebui sa reluati procesul de aspirare. Daca renovarea include si montarea unui mobilier nou, nu uitati sa-l stergeti de praf atat in exterior, cat si in interior. Inlaturati etichetele si mai curatati odatat locul unde va fi pozitionat.

Curatenia dupa constructor, ajutor profesional

Daca nu va descurcati cu acest tip de curatenie sau nu aveti timp, va puteti baza pe firma noastra in privinta urmatoarelor sarcini:

 • Indepartarea resturilor de vopsea, var si ciment de pe tocuri, ferestre, usi, calorifere
 • Curatarea in exterior a panourilor electrice
 • Spalarea gurilor de vizitare ale instalatiilor sanitare
 • Indepartarea etichetelor lipite pe geamuri, rame etc
 • Aspirarea peretilor
 • Curatarea balustradelor si tevilor
 • Spalarea geamurilor (accesibile) pe ambele parti, a tocariei si a pervazurilor pe interior si exterior
 • Curatarea si spalarea podelelor si pardoselilor dure
 • Dezinfectarea in detaliu a bucatariei si grupurilor sanitare
 • Tratarea suprafetelor din lemn, sticla, aluminiu, inox
 • Curatarea corpurilor de iluminat, a prizelor si intrerupatoarelor
 • Degajarea sacilor de gunoi

Firma Turbo BIO Clean ofera servicii profesionale de CURATENIE si IGIENIZARE pentru birouri, show-roomuri, spatii comerciale, cabinete medicale, scoli, afterschool-uri, farmacii, case, vile, apartamente, etc. Printre serviciile pe care le oferim se numara: curatenia generala si de intretinere, curatenia dupa constructor si dupa evenimente, curatare tapiterie (canapele, fotolii, auto). Ne gasiti in Bucuresti, Ilfov, Dambovita, Brasov, Prahova si Arges.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Vrei sa stii mai multe?

Trimite-ne un e-mail si te vom contacta in cel mai scurt timp.

Consultatie gratuita

Contacteaza-ne pentru o oferta personalizata.